Ga je werken voor een Frans bedrijf? Volg dan snel een zakelijke taaltraining Frans

Ga je werken voor een Frans bedrijf? Volg dan snel een zakelijke taaltraining Frans

Sta je op het punt om te gaan werken voor een Frans bedrijf? Dan heb je vast zin om te beginnen aan je nieuwe baan en meer kennis op te doen over de Franse cultuur. Natuurlijk is er wel één belangrijk punt waar je op moet letten en dat is de taal. Als jij voor een Frans bedrijf gaat werken wordt er waarschijnlijk van je verwacht dat je de taal goed genoeg beheerst om je in het zakenleven goed verstaanbaar te maken. Dit ga je niet redden met de lessen Frans die je op de middelbare school hebt gekregen en het is daarom belangrijk om de taal goed in de vingers te krijgen.

Overweeg een zakelijke taaltraining

Misschien overweeg je om een taaltraining te gaan doen. Het is echter wel goed om je te realiseren dat een normale taaltraining Frans volgen wat anders is dan een zakelijke taaltraining Frans volgen. Misschien leer jij bij een normale taaltraining wel vooral hoe je een leuk gesprek kan voeren met je buurvrouw terwijl dit niet hetgeen is wat nu belangrijk is om te leren. Het is vooral van belang dat jij leert hoe je je verstaanbaar kan maken in het zakenleven. Een zakelijke taaltraining Frans kan hiervoor de oplossing bieden. 

De taaltraining voor jou

Wat zeer nuttig is aan zakelijke taaltraining is dat je hier een taaltraining op maat krijgt. Je zal dus niet een algemene training krijgen waarbij je veel leert dat later wellicht niet nuttig zal zijn. Bij een zakelijke taaltraining wordt een training ingericht zodat jij hier het meeste aan hebt. Ga je bijvoorbeeld in Frankrijk werken in een Frans consultancy bureau? Dan wordt de training hierop aangepast zodat jij hetgeen leert wat jou het meeste gaat helpen als je straks aan deze baan begint. Daarnaast wordt bij deze training ook veel geleerd over de Franse omgangsvormen. Beleefdheidsvormen zijn in Frankrijk zeer belangrijk dus het is daarom essentieel dat je deze leert zodat je op een prettige manier met je collega’s contact kan houden. 

Reacties zijn gesloten.